post@nordicvilla.ro     +40 763 777 899
10 Sfaturi care te pot salva de o casa capcana
Daca te inregistrezi pe pagina aceasta vei primi un Ebook care te ajuta la a construii casa de vis si cum poti evita o potentiala capcana econimica.

Prețul afișat pe site include următoarele elemente:

Trebuie sa stiti ca a construi o casa adevarata trebuie respectate foarte multe cerinte , este un proces foarte tehnic si complicat si care inglobeaza o gramada de alte domenii , de la geologi , proiectanti , arhitecti , vorbim de instalatii de apa , canalizare , energie electrica , conducte de gaz si multe calcule matematice de-ti vine rau.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://contentupgrade.me/wd45m642

Cine Suntem

O companie cu personalitate…nordica!
 
Aceasta este pe scurt povestea Nordic Villa. Este dorinta noastra de a aduce si in incantatoarele locuri romanesti, deloc mai prejos decat frumoasele peisajele din Suedia sau Norvegia, acele cladiri care te fac pur si simplu sa te indragostesti de ele prin forma, culoare, simplitate, eleganta, rafinament si un mod inteligent de a folosi spatiul interior si exterior.

Te invit si pe tine sa iti arunci o privire prin lista de servicii si lucrarile noastre de portofoliu. Sunt case construite de-a lungul timpului de oamenii ce formeaza astazi echipa Nordic Villa. Gasesti aici inclusiv proiecte de renovare si design interior.
Daca iti place ceea ce vezi si iti doresti si tu o casa in stilul Nordic, fie ca ai in plan o constructie de la zero sau renovarea casei tale, te invitam sa ne contactezi si vom fi mai mult decat incantati sa stam de vorba.