post@nordicvilla.ro     +40 763 777 899
post@nordicvilla.ro     +40 763 777 899

OFERTA: PACHETUL SMARTHOME+ SISTEM DE FILTRARE APA

Dupa foarte multe plangeri referitoare la calitatea apei , primite din partea multor oameni, in special din zona Dumbravita, am luat hotararea anul trecut de a testa calitatea apei si a gasi cele mai bune sisteme de filtrare .
Am hotarit ca toti clientii nostrii din acest an sa beneficieze de aceste sisteme de filtrare, gata montate in fiecare casa construita de noi,fara costuri suplimentare, adica GRATIS.

Dorinta noastra cea mai mare este sa construim case eficiente energetic, de aceea am inclus si un termostat inteligent de la Netatmo. Acest termostat va reduce consumul de gaze naturale cu cel putin 25%. El este montat la noi acasa ,si din graficul primit ,avem deja o reducere de 10 %.

 

Acest pachet contine :
1. Filtru dedurizator TAC next scale stop NSS-110B
2.Filtru pentru casa Spartan blue trio 20″
3. Sistem de ultrafiltrare pentru bucatarie, Filtro UF5
4. Termostat inteligent Netatmo (unul din top 5 la nivel mondial
5. Statie meteo Netatmo pentru exterior si senzori de interior
Am atasat fotografii si descrierea tuturor componentelor.

 

Costul aproximativ este de 9.000 lei.

Am achizitionat aparate de masurat PH-ul , ORP-ul si TDS-ul apei, iar in urma masuratorilor repetate am ajuns la concluzia ca aceste sisteme de filtrare sunt extrem de eficiente si foarte necesare in fiecare casa.
Ce inseamna aceste indicative ?

PH :
PH-ul ideal al apei potabile trebuie sa aiba o valoare intre 6.5 – 8,5 pentru a nu afecta sanatatea umana. Corpul uman mentine pH-ul in mod costant si nu va fi afectat de consumul unei ape care are o valoare de pH in limite normale admise.
In general, o apa cu un pH <7 este considerata acida, pe cand o apa cu un pH>7 este considerata a fi alcalina.
PH-ul unei ape pure (H2O) este de 7, dar atunci cand este expusa dioxidului de carbon din amosfera, acest echilibru are ca rezultat un pH de aproximativ 5,2. In general, o apa cu un pH scazut (<6,5) ar putea fi acida, moale si coroziva.

ORP :
Denumit si Potential Redox, ORP ( Oxidation Reduction Potential ) este o valoare masurata in milivolti a carei marime indica daca o solutie este oxidanta sau reducatoare ( deoxidanta )
Daca aceasta valoare este pozitiva (+) solutia are proprietati oxidante. Valoarea negativa (-) indica o solutie deoxidanta ( reducatoare ).
Care sunt valorile ORP sanatoase.
Valorile cuprinse intre 150 si -500mV sunt cele care pot fi considerate ca binefacatoare sau nedaunatoare. Peste valoarea de -800mV, ORP-ul este considerat prea puternic pentru organismul uman deci nu este indicat a se consuma alimente sau bauturi cu valoarea ORP peste aceasta limita.

TDS :
Total Solide Dizolvate ( abreviat TDS ) este o unitate de masura a continutului combinat al tuturor substantelor organice si anorganice continute intrun lichid sub forma de molecule, ioni sau microgranule ( suspensii coloidale ).
Valoarea TDS nu este o determinare primara in ceea ce priveste calitatea potabila a apei, dar poate fi interpretata ca un indice al prezentei in apa a unei largi game de contaminanti chimici si fizici, cu precadere in apa definita ca potabila.
TDS-ul apei potabile: min. 100 mg/litru (ppm) si max. 500 mg/litru (ppm)