post@nordicvilla.ro     +40 763 777 899
post@nordicvilla.ro     +40 763 777 899

POVESTEA NOASTRA..

Am discutat in ultimii ani cu cateva zeci de persoane care si-au construit o casa de la zero. Povestea lor era, invariabil, cam aceeasi. Si-au dorit o casa cu “personalitate”, o arhitectura deosebita desi nu neaparat extravaganta, cu interioare spatioase si plina de lumina. In final, cam toti au ajuns cu proiectul la acelasi model de casa. Camere oarecum inghesuite sau imensitati friguroase ce aduc facturi imposibile de intretinere. Ferestre ascunse sub grinzi si debarale in care abia poti sa depozitezi cateva. S-au lovit de conceptiile arhitectiilor si limitarile impuse de constructori.

Apoi, le aratam si noi case pe care le-am construit in ultimii 17 ani in Suedia si Norvegia. De cele mai multe ori reactiile au fost “asa ceva vroiam si eu” sau “asta este casa pe care o doream”. Si incepeam sa explicam diferentele. De ce stilul Nordic de a construi o casa iti ofera camere inundate de lumina ce valorifica la maxim spatiul, cum este folosit lemnul pentru a rezista zeci de ani fara a se deteriora, de ce o casa in stil Nordic se construieste mai repede si chiar mai ieftin decat modul de a costrui de acum din Romania.

Am inteles ca pot aduce experienta noastra de constructori dobandita in toti cei 17 ani petrecuti in domeniul constructiilor in Tarile Nordice, pentru a oferi, celor ce isi doresc cu adevarat, “o casa cu personalitate”, un camin in care simplitatea inseamna eleganta, interiorul inseamna confort maxim si modernul este exprimat printr-un stil minimalist.

Aceasta este pe scurt povestea Nordic Villa. Este dorinta noastra de a aduce si in incantatoarele locuri romanesti, deloc mai prejos decat frumoasele peisajele din Suedia sau Norvegia, acele cladiri care te fac pur si simplu sa te indragostesti de ele prin forma, culoare, simplitate, eleganta, rafinament si un mod inteligent de a folosi spatiul interior si exterior.

Mai mult, casele Nordic Villa au in ADN-ul lor si cateva gene ale tehnologiei moderne: sisteme inteligente de control al luminilor, monitorizarea caldurii, sisteme de alarma sofisticate, lucruri de altfel devenite comune in cladirile ridicate in utlimul deceniu in Tarile Nordice.

Te invit si pe tine sa iti arunci o privire prin lista de servicii si lucrarile noastre de portofoliu. Sunt case construite de-a lungul timpului de oamenii ce formeaza astazi echipa Nordic Villa. Gasesti aici inclusiv proiecte de renovare si design interior. Daca iti place ceea ce vezi si iti doresti si tu o casa in stilul Nordic, fie ca ai in plan o constructie de la zero sau renovarea casei tale, te invitam sa ne contactezi si vom fi mai mult decat incantati sa stam de vorba.